Especial Rector de Vallfogona 400 anys

Especial Rector de Vallfogona 400 anys

Programa especial en directe des de Vallfogona de Riucorb, el 29 de juliol de 2023

EL FES TA FESTA FA UN HOMENATGE RADIOFÒNIC AL RECTOR DE VALLFOGONA.

Un programa especial enregistrat amb públic a la plaça de les Piscines de Vallfogona de Riucorb el passat dissabte 29 de juliol de 2023.

 

Benvinguts i benvingudes al programa de Cultura Popular i associacionisme Fes ta Festa.

Aquest Fes ta Festa és un programa especial dins la programació del festival Bla Bla de Vallfogona de Riucorb. Ara ens espera un programa sencer dedicat a Francesc Vicent Garcia i Ferrandis, el Rector de Vallfogona, amb motiu dels 400 anys de la seva mort. Un altre dels protagonistes serà Joan Amades i Gelats, el folklorista que va salvar la memòria del poble.

 

Comença el programa

 

Presentarem una exposició dedicada a aquest folklorista i presentarem des dels micròfons del Fes ta festa el llibre el Rector de Vallfogona de Joan Amades, una reedició, preciosa, d’aquest llibre publicat en origen el 1938  i que ara l’ha reeditat Edicions Morera i l’ha prologat l’Antoni Serés Aguilar.

 

Convidats i convidades van passant pels micròfons del Fes ta Festa

 

I sobretot llegirem des del faristol relats del Rector de Vallfogona que després els editarem i els anirem llençant en els nostres programes setmanals. Tot un homenatge radiòfonic al Rector.

 

La gent del Vallfogona llegint al Rector davant del faristol

 

Però també parlarem del festival Bla bla amb la Núria Bonet i l’Alba Llobet i a la darrera part del programa tindrem a Josep Pedrals comissari de l’any Rector de Vallfogona i tot ho farem relligant-ho tot amb temes musicals on els rectors son els protagonistes i materials que el Fes ta festa hem anat acumulant al llarg dels anys dedicats al rector.

Tenim per endavant  més de dues hores de cultura popular en format programa de ràdio.
Som-hi?
Tot el Fes ta Festa  Especial Rector de Vallfogona 400 anys a un clic.

 

Gustau Molas i Josep M. Gol
Toni Serés i Josep M. Gol
Núria Bonet
Les invisibles
Josep Pedrals
Modest Corbella
Francesc Xavier Llobet i Josep Pedrals

(fotos de Norbert Tomàs)