Felicitació Programa 2000

Felicitació Programa 2000

Felicitació programa 2000!

Hoooooooooola, bona hora a tothom!

Amics, amigues del programa Fes ta Festa. Us Fe-li-ci-to perquè avui heu arribat al número 2000! Què això, poca broma, és un número gros.

I, per aquelles coses de l’agenda jo avui, físicament, no puc estar, aquí… a cal, a cal, Vilaweb. Però, però, d’alguna manera hi volia ser present. I, gràcies això del  telefono  puc d’alguna manera dedicar-vos unes paraules. I les meves paraules, com veieu, són les de: felicitació!

Per poc que pugui, aniré a trobar el Tomàs, que és lo taxista d’aquí al poble que igual amb una mica de sort, puc agafar lo cotxe seu i com a taxista em pot portar aquí, on sou ara. Ho veig difícil però ho intentaré. Ara bé, tant si hi soc, com si no hi soc. Us demano si us plau que ho celebreu, al màxim! I per poc que pugueu, heu d’agafar unes galletetes i una mica de moscatell que això alegre i fa que la festa sigui encara més viva. Perquè, sinó malament rai, eh? Una festa que no hi hagi una mica de teca, és avorrida, eh? Però bé, acabo el rotllo perquè avui és un dia especial aquí al poble també fem paradetes de llibre i venem roses i altres coses boniques i també! També, també, molta cultura!

Doncs això, que ara, aquí, faran un acte d’aquestos, al poble, d’això de que la gent s’ajunta i comença a parlar i explicar coses i tot és bonic. Doncs, bé! Doncs el que us acabo dient, que me’n vaig en una d’aquestes trobades locals, culturals… però, content de saber que avui, comença el Fes ta Festa, una nova etapa. Ja tindrem temps si Déu vol de parlar plegats una altra estona i passar-nos-ho bé. Ara bé, no descarteu que em presenti aquí a Barcelona perquè, abans de que s’acabi l’hora, jo agafo el Tomàs, i vinc cap aquí de patac! Així que, amics, amigues… 

Una abraçada ben forta… i, Fins a la propera!

Llorenç Aguilà