Fent l’animal – Grup EL TRAMVIA BLANC

Fent l’animal – Grup EL TRAMVIA BLANC

El TRAMVIA BLANC va néixer l’any 1986 a Granollers.

La qualitat dels músics que formen o han passat per la formació és extraordinària, comproveu alguns noms: Toni Cuesta, Pep Grau, Dimas Corbera, Pitu Llobet, el desaparegut Joan Bretcha i molts d’altres músics que en un moment o altra hi ha col·laborat.

El secret de la seva música és justament no fer-ne “música per a nens”, sinò simplement música amb uns arranjaments molt cuidats. I un altre secret de la seva música és que gairebé tots hi col·laboren amb altres experiències musicals com per exemple la Big Band de Granollers magistralment dirigida per en Martí Ventura o la Botzina – producció i realització de concerts didàctics- de la que coneixereu alguns dels seus espectacles com els de la Nora. Tot plegat els hi dona un bagatge i una qualitat musical de 1a categoria als seus espectacles i a les seves actuacions.

No puc deixar de dir que les seves publicacions tampoc estan pensades tan sols per als nois i noies, volen ser una eina útil per a famílies i educadors, per això inclouen les explicacions de les danses i les partitures i les lletres de les seves cançons. Ho podeu comprovar a les seves publicacions: Tramviatge, Fira’t, Blanc, Batibull o Quin Viatge.

Del grup Tramvia Blanc escoltarem “Fent l’animal” del seu disc QUIN VIATGE.

I fins aquí aquesta petita descoberta d’aquest increïble grup que és EL TRAMVIA BLANC.

http://www.tramviablanc.com/