Fica-li noia – Grup Clau de lluna

Fica-li noia – Grup Clau de lluna

3884970La cançó que us presentem ha estat enregistrada per diversos grups al llarg dels darrers temps. Aquí tenim la versió que en va fer Clau de Lluna, el grup dels garrotxins d’adopció. Aquí es tracta del marit pobre, que just després de casar-se, és enganyat per la dona i un frare. La cosa no acaba bé, acaba a garrotades entre el marit i el frare. El marit es queda ben servit, allò que en diem “Cornut i pagar el beure”.

 

FICA-LI NOIA!

El dia que vaig casar-me no tenia pa ni vi,
sols una quartera d’ordi que la vaig portar al molí.

Fica-li noia fica-li sí, fica-li noia el cornetí (bis)

Sols una quartera d’ordi que la vaig portar al molí,
quan me’n torno cap a casa la dona no em vol obrir.

Quan me’n torno cap a casa la dona no em vol obrir,
guaito per sota la porta i veig un frare caputxí.

Guaito per sota la porta i veig un frare caputxí,
‘gàfut un buscall d’aulina i ell en ‘gafa dos de pi.

‘gàfut un buscall d’aulina i ell en ‘gafa dos de pi.
jo li foto garrotada i ell me’n fot dues a mi.

Jo li foto garrotada i ell me’n fot dues a mi,
tras d’have’m cardat la dona ara’m dón pel cul a mi.

Tras d’have’m cardat la dona ara’m dón pel cul a mi,
maleït siga’l frare i la puta que’l va parir.