Figueres es guanya la torre

Figueres es guanya la torre

2de7 dels merlots @ccfigueres

Aquesta setmana el Baròmetre ve carregat de novetats amb l’inici del Concurs de Castells que va començar diumenge passat a Torredembarra i celebra les seves sessions finals aquest dissabte i diumenge a Tarragona.

Aquest passat cap de setmana han pujat al Baròmetre 12 noves entrades:

Els Capgrossos de Mataró van millorar el seu espadat de mèrit i ara hi tenen el Pde7f.

Els merlots de Figueres, la colla campiona de la primera sessió del Concurs, van entrar el 2de7 com a millor castell lila de l’any. Per la seva banda els grocs de Castelldefels, segons de la competició, van coronar el primer 2de7 del seu historial.

Els liles d’Altafulla i de Cornellà van situar el 5de7 com el seu millor castell descarregat de l’any. Mentre que la Jove de Sitges va afegir el 7de7 com a tercer millor castell de l’any.

Els micacos de Badalona van sumar el 4de7 amb agulla i els carallots de Sant Vicenç dels Horts el 3de7 amb l’agulla. Els nord-catalans del Riberal van estrenar el 3de7 amb l’agulla i, a més, van coronar el 4de7 amb l’agulla.

Finalment els pota-blava del Prat de Llobregat van assolir el primer 4de7 del seu historial i els daurats de Santpedor van coronar el 4de7, el seu primer castell de 7 de l’any.

Podeu veure l’estat de la temporada a través de l’App i web del barometrecasteller.cat