Gamma alta de 8 de la Jove de Tarragona

Gamma alta de 8 de la Jove de Tarragona

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setGamma alta de 8 de la Jove de Tarragonamana des del Baròmetre Estrella hem recopilat 23 noves entrades per part de 17 colles castelleres.

A la part alta de la taula: La Jove de Tarragona ha estrenat la gamma alta de 8 amb els primers 4de8 amb l’agulla i 5de8. Els liles de l’any passen a ocupar el tercer lloc de la taula –per darrere dels Verds i de la Colla Vella–. La Joves de Valls s’ha folrat amb el primer 2de8f, tot i això, els vermells són cinquens i encara resten per darrere dels matalassers. Els borinots de Sants han incorporat el 3de8 i s’equiparen amb els de Mataró.

Encara dins del Top20, els blauturquesa de Terrassa i els blaus de Berga  han posat el 4de8 de sostre i també han presentat el 7de7. Amb aquestes dues colles, enguany, ja hi han 21 formacions amb castells de 8 en amunt.

Més avall, els bandarres del Poble Sec han afegit el 4de7 amb l’agulla i els verds de la Sagrada Família i els Xiquets del Serrallo han posat el 5de7 de sostre. Per la seva banda els grocs de Castelldefels han sumat els dos castells amb l’agulla: 4de7a i 3de7a. En els set pisos, els esquerdats de l’Eixample han fet història amb el seu primer 3de7 i els daurats de Santpedor han pujat amb els primers 3de7 i 4de7 de l’any. Els Al·lots de Llevant han pujat als set pisos amb el 4de7 i també han estrenat el pilar de 5.

Entre les colles de 6, els Minyons de l’Arboç han recuperat el pilar de 5 –el primer des d’abans de la pandèmia– i els carallots de Sant Vicenç han afegit el 3de6 amb l’agulla. Finalment els potablava del Prat han posat el 2de6 de sostre, els Minyons de Sant Cristina han estrenat el 4de6 amb l’agulla i els potaroges de Vacarisses ha incorporat el 4de6.

 

El Top-20 de la setmana

I això és tot per avui. Recordeu que podeu veure el llistat sencer al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.