Gràcia i Sant Pere i Sant Pau protagonistes

Gràcia i Sant Pere i Sant Pau protagonistes

La Jove de Tarragona va ingressar per Sant Magí el 2de9fm coronat com a tercer castell dels liles, aquests segueixen al quart lloc del Baròmetre per darrera de la Vella de Valls, els verds de Vilafranca i la Joves de Valls. La Jove de Tarragona va ingressar per Sant Magí el 2de9fm coronat com a tercer castell dels liles, aquests segueixen al quart lloc del Baròmetre per darrera de la Vella de Valls, els verds de Vilafranca i la Joves de Valls.

(Foto: 2de8f CC.Sant Pere i Sant Pau) @3rondes

Dues colles van pujar als nou pisos durant el cap de setmana. Els blaus de la Vila de Gràcia van recuperar el 3de9f i van estrenar el 2de8f. Els matalassers de Tarragona van cornar el 3de9f.

En els vuit pisos, els avellana de Reus van presentar el 5de8 i els verds de Sant Pere i Sant Pau van fer per primer cop a la seva història el 2de8f.

En els castells de 7, els mariners del Serrallo van recuperar el 2de7, el seu castell històric més valuós, i van presentar el 5de7. Els grocs de Castelldefels van estrenar el 7de7. I els maduixots de l’Alt Maresme van estrenar el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla. Els Minyons de l’Arboç van sumar el 3de7, el seu millor registre del curs.

Per últim apuntem el 5de6 i el 4de6 amb l’agulla dels Vailets de Gelida i el pilar de 5 i el 3de6 per sota dels Bous de La Bisbal.

Podeu veure l’estat de la temporada a l’App del Baròmetre Casteller i repassar la crònica i els resultats a la web de la Revista Castells