La Colla Vella completa la supercatedral i suma gamma extra

La Colla Vella completa la supercatedral i suma gamma extra

(Crònica 17/07/2017)

5 de 9 amb folre de la Vella de Valls

Vella de Valls ha sumat el primer 5de9f, la primera supercatedral completada aquest any. Entre les colles grans tenim tres novetats més: el 4de9f dels Capgrossos de Mataró, el primer 3de8 amb l’agulla descarregat a la història de la Joves de Valls i el Pde7f que han recuperat.

Dins de les colles de vuit sobresurt la novetat del primer 4de8 descarregat dels Castellers de Berga que els fa mereixedors pel Trofeu Baròmetre Casteller a les colles que han pujat un pis, la primera colla que ho aconsegueix aquest 2017. Els Castellers de Lleida també han sumat el 4de8.

En els set pisos hi ha força estrenes. El 5de7, 3de7 amb agulla i pilar de 5 descarregat dels d’Altafulla, el 5de7 dels barcelonins del Poble Sec, el 4de7 amb agulla dels Castelldefels i dels Nois de la Torre i el 3de7 dels de Caldes de Montbui i dels Salats de Súria que també van estrenar el pilar de 5.

Pel últim dues novetats entre les colles de 6. El 4de6 amb agulla dels Xiqüelos del Delta i el 3de6 amb agulla dels Castellers de les Gavarres.

Poder consultat l’estat de la temporada i totes les novetats a l’App i web del Baròmetre Casteller.

Crònica de la Revista Castells: La gamma extra aporta èpica a dos dies d’èxits