La Colla Vella recupera el liderat

La Colla Vella recupera el liderat

Tres novetats de la Firagost i una del cap de setmana apareixen a l’actualització setmanal del  Baròmetre casteller. La Colla Vella va recuperar el liderat i la Joves va segellar el doblet de 9. La tercera colla en sumar van ser els Castellers del Riberal que van mostrar la seva millor cara aquest dissabte.

4de9fp @collavella

La Vella (1) va estrenar dimecres el 4de9f amb el pilar al mig i el 5de9f a la Firagost. Amb aquesta doble estrena va recuperar el primer lloc del Baròmetre 2019. Ara el segon lloc és pels Castellers de Vilafranca i el tercer pels Minyons de Terrassa, La Jove de Tarragona es manté en el quart lloc –tot i que a Llorenç va estrenar el 2de8f , castell que queda per sota dels seus tres millors registres que apareixen al Baròmetre–.

La Joves de Valls (5) va estrenar el 4de9f el passat dimecres i consolida el seu lloc amb el doblet de 9. Darrere, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Reus que tenen també el 3de9f de sostre.

L’única estrena oficial del cap de setmana la van fer dissabte els Castellers del Riberal (39), que a Millars van recuperar el 4de7 amb l’agulla, el seu sostre històric. Els nord-catalans tanquen, junt amb els Castellers de Badalona, el grup de colles amb tres castells de 7 al llistat.

Podeu repassar el Baròmetre sencer a través de la web i l’App dels Baròmetre Casteller.