La colla Vella suma el 3de9 amb folre

La colla Vella suma el 3de9 amb folre

3 de 9 amb folre de la Vella

La Vella de Valls va sumar el 3de9f i el 5de8 entre el seus tres millors castells i ha passat a liderar del Baròmetre Casteller 2018. Els verds de Vilafranca ocupen ara segon lloc i els Minyons de Terrassa són tercers amb la novetat del 7de8.

Quatre colles van estrenar el 2de8f: Joves de Valls, els borinots de Sants, els saballuts de Sabadell i Marrecs de Salt. D’altres novetats en els 8 pisos van ser pels de la camisa blava de Gràcia i per els matalassers de Tarragona que van completar el 3de8 i els Marrecs de Salt el 4de8.

En els 7 pisos els Esperxats de l’Estany van sumar el 3de7, el seu primer castell de 7 de l’any, i els Xerrics d’Olot i els Xiquets del Serrallo el 4de7.

En la gamma de 6 van ser moltes les novetats. La Jove de Sitges amb el 2de6. Els d’Olot amb el pilar de 5. Els daurats de Santpedor amb el 5de6 i 4de6 amb l’agulla. Els magentes de Sant Feliu amb el 2de6 i el 5de6. Els Minyons de Santa Cristina d’Aro, els Vailets de l’Empordà i els bous de la Bisbal del Penedès amb el 4de6 amb l’agulla. Els picapolls de les Gavarres i els Salats de Súria amb el 2de6, La nova colla de Mediona entra per primer cop al Baròmetre amb el 5de6, el 4de6 amb l’agulla i el 3de6. Els nordcatalans del Riberal amb el 5de6. Per últim els Xiqüelos del Delta i els Torraires del Montblanc amb el 3de6 amb l’agulla, 3de6 i 4de6.

En total 34 nous castells que milloren el repertori ofert per les 87 colles que han sumat al Baròmetre 2018.

Podeu repassar l’estat de la temporada i seguir les novetats a través de l’App i web del barometrecasteller.cat

Podeu llegir la crònica del cap de setmana passat a la Revista Castells: La Vella completa el 3de9f i els verds el coronen