La Jove de Tarragona corona el 10

La Jove de Tarragona corona el 10

La Jove de Tarragona va coronar diumenge, per Santa Tecla, el 3de10, la quarta colla aquest any amb aleta de la màxima categoria, ara els liles ocupen el tercer lloc del Baròmetre, per darrere de la Vella de Valls i dels verds, i per davant de la Joves de Valls.

3de10fm carregat de la Jove de Tarragona

Els Minyons de Terrassa van completar, a la Mercè, el 2de9fm que tenien coronat i a més van afegir el pde7f. Els malves apareixen com a cinquena colla al llistat per gamma .

Els Xiquets de Reus, per la Misericòrdia, i els Xiquets de Tarragona, per Santa Tecla, van descarregar el 3de9f que tenien tan sols coronat. Els de Reus no el feien des del 2016.

Més avall trobem el primer 2de7 dels Cargolins d’Esplugues de Llobregat i els primers 2de7 i 7de7 en la història dels maduixots de l’Alt Maresme.

Per últim anotem el primer castell de 7 de l’any, el 3de7, dels Xiquets de Vila-seca. Amb ells hi han 35 colles amb sostre de 7 al Baròmetre. Ho podeu consultar a l’App i web del barometrecasteller.cat. També podeu llegir la crònica i resultats de les diades a la web de la RevistaCastells.cat.