La Joves de Valls també completa
la bestia indomable

2 de 8 sense folre de la Joves de Valls

(Crònica 12/09/2017)

Aquest cap de setmana llarg de l’11 de setembre hem recollit 11 novetats al Baròmetre que recull els tres millors castells i pilars de 89 colles.

La Joves de Valls va descarregar per primer cop a la seva història el 2de8sf i el pilar de 8fm. Merit especial per la torre neta, són la segona colla que ho fa a l’Era moderna.

Més avall trobem el primer pilar de 7f de l’any dels de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. També apareix el 3de8 que han recuperat els Xics de Granollers després de dos anys.

Els Torraires de Montblanc tornen a ser de set disset anys després amb l’estrena del 3de7, a més han sumat el 2de6. Els magentes de Sant Feliu, que també són colla de 7, han estrenat el pilar de 5.

Més avall, entre les colles de 6, entra el 2de6 dels capgirats de Castellar del Vallès, els 5de6 dels de Sant Adrià, i els 4de6 amb agulla dels de Viladecans que han fet la seva millor diada de mai.

Per últim tenim una novetat exòtica amb el 4de6 de la colla internacional de Sydney. El primer castell de 6 de la colla australiana que porta camisa groga.

Podeu repassar tot el Baròmetre en línia amb les noves estrenes que es produeixin al web i l’App del barometrecastelller.cat

Cròniques de la Revista Castells:

Sí, la Joves ha tornat

Jove i Capgrossos sumen la tripleta a la Diada del Sí