La Joves dins del Top-4

La Joves dins del Top-4

52 colles ja han fet completat de 7, una més que l’any passat

 

Aquesta setmana ha estat minsa en estrenes i tan sols s’han registrat quatre estrenes: dues a la Firagost i dues durant el cap de setmana. La Colla Joves s’ha reviscolat i ha entrat al mes d’agost en el quart lloc del Baròmetre.

La Colla Joves Xiquets de Valls ha reivindicat el seu lloc entre les quatre millors en l’inici del mes de Sant Fèlix. Els vallencs van estrenat dimecres el 4de9f que els posa dins del Top4 amb la tripleta vilafranquina. A més, els vallencs, han posat el pde7 amb folre al seu favor. L’ascens dels vermells ha estat de dues posicions: superen a Capgrossos de Mataró i Jove de Tarragona, que també tenen el doblet bàsic de 9.

Els Xicots de Vilafranca han posat el 7de7 de tercer millor castell. Els vermells, amb aquesta estrena, no es mouen dins la taula, però ja tenen les mateixes construccions que a final del curs passat.

La segona novetat del cap de setmana ha estat més avall. Els Castellers del Riberal han fet el seu primer castell de 7 de l’any: un 4de7 que figura de sostres de la colla de la Catalunya del nord i que els posa al mateix nivell dels del Prat de Llobregat. Ara al Baròmetre ja hi ha 52 colles amb sostre de 7 en amunt descarregat. L’any passat va ser 51, una menys de les d’aquest curs, tot i que dues més el van poder carregar.

 

La classificació de la setmana

Podeu veure el llista sencer al barometrecasteller.cat