La Joves segueix reivintdicant-se
Crònica 13/08/2012

La Joves segueix reivintdicant-se
Crònica 13/08/2012

Els diables vermells planten el 3de9 a Llorenç

Cap de setmana amb tant sols dues actuacions de gran nivell. Dates habituals de baixa intenssitat de cara l’intens agost casteller que es presenta fins a final de mes.

A Llorenç del Penedès la Joves de Valls va donar la campanada en plantar el 3de9, el primer que alcen en aquesta població i que va servir perquè aquesta vila recuperés els galons de plaça de 9. Des del 2005 que no s’hi plantava aquest castell, llavors a càrrec dels Verds.

La Joves de Valls va obrir plaça amb el 5de8, va seguir amb el castell de 9 i va cloure amb el tercer 7de8 de l’any. Idèntica actuació a la del Firagost i que dona molt bones sensacions per a la colla descartada per a sant Fèlix. La Jove de Tarragona va alçar el 5de8, el 2de8 i el 4de8. Cedint protagonisme a la colla que suplirà el dia 30. Els Nens del Vendrell van competar el 2de7, desestimant els castells de 8 que sonaven per aquesta cita.

A la tarda, a la Canonja, la Jove de Tarragona va tornar a fer el 5de8, el 3de8 i en aquesta ocasió el 9de7 amb tres enxanetes. Les opcions de cara un possible 9de8 estan obertes. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau hi van fer el 3de7 amb l’agulla.