La màgia de les cançons
Pep Puigdemont

La màgia de les cançons
Pep Puigdemont

El primer que podem dir les persones que coneixem en Pep és que és una persona autèntica de veritat, un garrotxí de soca-rel, un animador convençut de la seva feina i un home rialler que contagia energia.

Va començar l’any 1991 a fer d’animador solitari venint del món de l’educació en el lleure i del magisteri. Més tard va fundar grups com “Peus Plans”, “Peppitus”, “Xirupiflai” i darrerament ha creat PEP PUIGDEMONT I SIDRUS”. De fet, actualment el podem trobar en les dues versions, en solitari i amb el darrer d’aquests grups “Pep Puigdemont i Sidrus”

Ha estat membre de l’AMAPEI (Associació de Músics Animadors Professionals d’Espectacles Infantils) i també de MUSICAT.

La seva música és directa, fresca, divertida… Algú ha dit d’ell que posa música a les ànimes i els cors.

Ha publicat, entre d’altres, cds com: “Olor de Festa”, “Una ocelleta de paper”, “Puré de cançons”, “Les cançons de la lluna assolellada”, “La família Fesxup” o “La màgia de les cançons”.

També és un home molt actiu a les xarxes socials. A la seva web hi trobareu les partitures de les seves cançons, té un canal propi a Youtube, ha creat una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils en la qual trobes la seva agenda d’actuacions, les seves cançons per escoltar-les a l’spotify i fins i tot pots contactar amb ell per comprar el seu material.

I tot això ho compagina amb la seva feina de mestre d’educació musical . Déu ni do! Oi?

D’en Pep Puigdemont escoltarem “La màgia de les cançons” una cançó dedicada a totes les persones que conformen l’escola.

http://www.puigdemont.net/

https://www.youtube.com/user/peppuigdemont