La son de la son – Jaume Ibars

La son de la son – Jaume Ibars

En Jaume Ibars és un gran músic de les noves fornades de l’animació, que ja porta un bon grapat d’anys,  si no recordo malament va començar l’any 2001.

Ve del món de l’educació en el lleure i ha enriquit el seu bagatge musical i artístic amb experiències tan enriquidores el grup RAUXA, del qual era el cantant i amb qui va guanyar l’any 2014 el concurs SONA9 i també el premi a la millor cançó folk de l’any 2005 amb “Collarets de llum” i també participa  encara ara del grup TYTO ALBA, 5 rapinyaires nocturns amb un còctel explosiu que contagia ganes de festa i de ballar tot tipus de música.

Pel que fa als espectacles infantils, en Jaume Ibars és un músic i artista empàtic, que sap transmetre un esclat d’energies i que sap atrapar el seu públic d’una forma natural, amb la seva alegria, els seus dots de clown i amb els seus ritmes.

El podeu trobar als escenaris sol o acompanyat de músics com els “TRASTOS BAND” o la companyia “EL GEGANT”. Té espectacles més teatrals com “El gegant baixa de la muntanya” o d’altres més d’animació com “Que comenci la festa” o “Ja arriben els Trastos Band” . Totes aquestes propostes us seduiran perquè en Jaume  és un generador de catarsis musicals i té molta cura de les posades en escena.

També podeu escoltar les seves gravacions. Destaquen “La canastreta de cançons”, “El gegant que baixa de la muntanya” o “En quin món vius?”

Avui escoltarem la cançó “El son de la son” del seu CD “La canastreta de cançons”.