La tripleta més matinera
per la Colla Vella

La tripleta més matinera
per la Colla Vella

(Crònica 16/05/2016)

Cap de setmana molt profitós tot i les circumstancies especials del mateix. Fins a 30 novetats hem registrat al Baròmetre Casteller, amb l’ingrés de noves colles al llistat que ja arriba a 82 formacions.

4de9 amb folre de la Vella de Valls
4de9 amb folre de la Vella de Valls

La Vella de Valls va sumar dissabte els seus dos primers castells de 9 dels curs: el 3de9f i 4de9f. Per la seva banda els Minyons de Terrassa, també a Valls, van afegir el 4de8 amb agulla, els Xiquets de Tarragona el pilar de 6 i els de Reus el 2de7 i el 5de7. El diumenge també van arribar moltes estrenes a Barcelona: els de Gràcia van pujar al Baròmetre el 5de8, el 2de8f i el pilar de 6. Els Capgrossos de Mataró van estrenar també el 5de8 i el 2de8f, a més la Jove de Tarragona va completar el 4de8 amb agulla que ja havia coronat. El diumenge també van arribar els primers 4de8 dels Marrecs de Salt i dels Xics de Granollers.

En el capítol de colles de 7 cal apuntar moltes altres novetats: els Tirallongues de Manresa amb el 5de7 i el primer 4de7 amb agulla descarregat, els de Berga amb el 4de7 amb agulla, els Salats de Súria amb el 4de7 i els de Santpedor amb el 4de7 carregat.

Aquest passat cap de setmana han ingressat cinc colles al Baròmetre: els Castellers de Santa Coloma, els de Montcada i Reixac, els Picapolls de la Gavarresa, els Xiquets d’Alcover i els Torraires de Montblanc. Podeu repassar els tres millors castells i pilar de cada colla a l’App o al web del barometrecasteller.cat.