La Vella enceta la gamma extra

La Vella enceta la gamma extra

La Vella de Valls va pujar al marcador el primer gamma extra de l’any, diumenge a La Selva del Camp va fer el 5de9f més matiner de la història. A més van completar el pde7f, ampliant el seu lideratge al Baròmetre 2018.

Els Capgrossos de Mataró van sumar el primer castell de 9 de l’any. També van afegir el 5de8. Ara està just sota el podi que formen les altres colles que han fet enguany el 3de9f: Vella, els verds de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.

En els vuit pisos, la Joves de Valls va completar el 3de8 amb el pilar que ja havia coronat i a més va sumar el pde7f -que aquest cap de setmana ha sigut novetat per partida doble. Els Borinots de Sants van sumar el 5de8 i els Nens del Vendrell el 3de8.

En els set pisos els Bordegassos de Vilanova i els blau-turquesa de Terrassa van estrenar el 2de7. Els liles de Cornellà van coronar el 3de7 per sota que no feien des del 2016 i els Matossers de Molins van estrenar els castells de 7 amb el 3de7.

Finalment tres novetats ens les colles de 6: els Xiquets de Cambrils amb el 3de6 per sota i el 5de6 i els blau-cel de Santa Coloma amb el 4de6.

Podeu repassar l’estat de la temporada, amb els tres millors castells i millor pilar de 89 colles, a través de l’App i web del barometrecasteller.cat

També podeu llegir la crònica de la jornada a la web de la Revista Castells:

La Vella mostra autoritat amb el 5de9 amb folre