La Vella més líder amb els dos desfolrats complets

La Vella més líder amb els dos desfolrats complets

L’actualització del Baròmetre d’aquest setmana inclou novetats del cap de setmana i algunes de l’11 de setembre. En total set noves entrades entre els tres millors castells i pilar. La Colla Vella i la Jove de Tarragona van treure profit diumenge i van millorar els seus registres dins del podi. El salt de nivell més gran, però, el van protagonitzar per la la Diada els Xiquets de Tarragona amb el primer gamma alta de 8: el 5de8.

La Colla Vella (1) va augmentar el seu lideratge amb el 4de9 sense folre descarregat, el segon millor castell dels rosats, i que els consolida al capdavant. Darrere seu, els Castellers de Vilafranca no han introduït cap castell entre els tres millors de l’any. Els tercer lloc ara és per a la Jove de Tarragona (3), que va coronar el 4de9fa i ja figura com el seu segon millor castell de l’any. La Joves de Valls ara ocupa el quart lloc de Baròmetre.

La següent novetat va arribar l’11 de setembre. Els Xiquets de Tarragona (10) van estrenar sostre amb el 5de8 de la Diada. Darrere seu hi són els Castellers de Barcelona (11), que diumenge van coronar el pilar de 6. De la Diada  també anotem el 9de7 dels Xics de Granollers (21), que figura com el seu tercer millor castell.

En els set pisos, també de l’11 de setembre, va entrar el 3de7 amb l’agulla dels Castellers de Badalona (37), el seu segon millor castell, i s’equiparen amb els Castellers de l’Alt Maresme i els Castellers de Cerdanyola. Per últim, en els sis pisos, diumenge va entrar el 2de6 com a nou sostre dels Castellers de Viladecans (66).

Podeu consultar el Baròmetre sencer, amb 92 colles, a la web i App gratuïta per Android i IOS del barometrecasteller.cat