Les colles en ple rendiment a l’abril

Les colles en ple rendiment a l’abril

(Crònica 11/04/2016)

La pretemporada castellera ens ha portat castells de 8 fins a les portes de Sant Jordi.

10 colles ja han fet castells de 8 pisos en els primers mesos de l’any.

160410MdT2de8fEl passat diumenge els Minyons de Terrassa van alçar el primer folre del 2016, van sumar el 2de8 amb folre i el pilar de 6 com a novetats. Ja havien fet el 3de8 i 4de8 anteriorment.

Els Castellers de la Vila de Gràcia es va anotat aquest passat diumenge el 7de8, a més del 3de8 i 4de8.

També tenen el 3de8 els Castellers de Sants, la Vella de Valls, els Nens del Vendrell, el Castellers de Barcelona i la Jove de Tarragona. A més els tarragonins també el pilar de 6.  El 4de8 l’han fet també els de Sants, la Vella, els Nens, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sabadell, els de Barcelona i els Xicots de Vilafranca.

A més cal apuntar també que enguany els Castellers de Sant Cugat, els Marrecs de Salt, els Al·lots de Llevant, els Castellers de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i la Joves de Valls ja han fet el 2de7.

En total 42 colles ja han fet castells de 7 en amunt, de les 61 que ho van fer el 2015, i això que encara no hem arribat a Sant Jordi. Podeu seguir l’estat d’aquestes colles al Baròmetre Casteller, des de la seva web www.barometrecasteller.cat o des de la seva nova App.