L’havanera del nàufrag –
CLARA SÁNCHEZ CASTRO

L’havanera del nàufrag –
CLARA SÁNCHEZ CASTRO

Això sí que és, veritablement, nou de trinca. Els proposaré d’escoltar a Clara. És la Clara Sánchez Castro. Segurament molts de vostès la coneixeran com a periodista i presentadora de ràdio i televisió.

 El que potser no sabien és que la Clara canta magníficament bé. I que fa molt poc que ha tret un enregistrament amb diverses cançons, balades i també una havanera, amb lletra d’ella mateixa i amb música del gran compositor Antoni Mas Bou.

“Que tinc les veles tristes i ja no puc navegar”. Aquestes són algunes de les paraules del poema de la Clara Sánchez Castro que diu aquesta havanera que tot seguit escoltem.

Una bona aportació al món de l’havanera amb la col·laboració de les veus privilegiades del grup convidat, el Port-bo i que està inclosa en aquest CD que porta per nom “Autoretrat”.

A banda d’escoltar les havaneres més conegudes, les de Les Antilles, les que es van escriure ara fa 40 o 50 anys, bo és que també tinguem en compte les noves que es fan avui en dia com aquesta que us convidem a escoltar amb la Clara Sánchez Castro: “L’havanera del nàufrag”.
————————————————————–
I un makinG-off del CD AUTORETRAT