Mans – Roger Canals

Mans – Roger Canals

En Roger Canals és un personatge singular, un lluitador de mena, una persona amb una sensibilitat i una energia contagiosa.

Va encetar la seva trajectòria musical a la seva època de monitor d’esplai i després va estudiar música moderna i Magisteri. Cap a l’any 2000 va començar a dedicar-se a l’animació, primer individualment i després amb el seu grup Cia Roger Canals amb el que fan animació d’escenari, divertides cercaviles, contes de petit format, audicions, concerts…  I tot això s’ha vist enriquit per altres experiències musicals i per la seva concepció atemporal de la música que l’ha obert a experiències tan interessants com els “Miratjazz de Nova Orleans”  i a partir de l’any 2012 va encetar la seva faceta de cantautor obtenint l’any 2015 el Premi Votació Popular del concurs SONS 2015 i l’any 2016 el premi FIMUCA en la modalitat de cantautor.

Però potser us preguntareu qui és en Roger Canals de tots aquests? Jo crec que la unió de tota  aquesta musicalitat  i passió musical són diferents cares que enriqueixen aquest gran músic.

Escoltem ara del seu disc PARACAIGUDES, la cançó MANS

———————————————

Visiteu també aquests link: rcproduccions.com