Mataró s’emmanilla per les Santes

Mataró s’emmanilla per les Santes

Els Capgrossos de Mataró van pujar per Les Santes a la gamma extra amb el seu primer 2de9fm de l’any. Per la seva banda els Minyons de Terrassa van afegir el 9de8, castell que ara figura com el seu millor registre de l’any. Val a dir que els Minyons van coronar el primer 3de8 amb el pilar de l’any però no està entre els seus tres millors castells.

2de9fm dels Capgrossos de Mataró

Després d’aquestes entrades de gamma extra, els malves de Terrassa ocupen el quart lloc del Baròmetre i momentàniament els verds de Vilafranca, els Capgrossos i borinots de Sants comparteixen el cinquè lloc però amb diferent pilar de mèrit.

En les colles de la gamma de 8, la colla de Sant Pere i Sant Pau va ingressar el primer pilar de 7f de la temporada i els Xicots de Vilafranca van estrenar el 3de8.

En els set pisos els cargolins d’Esplugues van afegir el 3de7 per sota i els carallots de Sant Vicenç dels Horts el 4de7 amb l’agulla.

Finalment apuntem el primer 4de6a amb l’agulla dels Encantats de Begues, el pilar de 5 dels Xiquets de Vila-seca i els pilar de 5 carregat dels teules de Montcada i Reixac.

Podeu consultar l’estat de la temporada en línia a treves de l’App i web del Baròmetre Casteller i repassar lac crònica i tots els resultats a la web de la Revista Castells.