Més castells de 9 i pilar gros dels Verds

Més castells de 9 i pilar gros dels Verds

Fins a 28 novetats han constat en el Baròmetre Casteller en el passat cap de setmana.

Aquest cop han estat els Castellers de Vilafranca els que han anat d’estrena amb el 4de9f i el primer Pde7f del 2016, ho van fer diumenge en signar la tripleta màgica a les Fires de Maig de Vilafranca. També van sumar el 5de8. Ara els verds encapçalen el Baròmetre junt als Minyons de Terrassa, que dissabte a casa van treure el 4de9f, i la Vella de Valls que hi van portar el primer 4de8 amb agulla.

Més novetats de 8 va venir per part de la Jove de Tarragona amb el 2de8f a Berga, els de Sant amb el 5de8 i pde6 d’estrena al Poble Sec, la Joves de Valls amb el 3de8 al Milà, els Marrecs de Salt amb el 2de8f carregat a Quart i els Castellers de Barcelona amb el 7de8 carregat a Nou Barris. Lluny d’aquí una nova colla de 8, els Xiquets de Hangzhou completar dissabte a la Xina el seu primer castell de 8: el 3de8.

Els Xicots de Vilafranca i els del Poble Sec van completar el 2de7 i els Tirallongues de Manresa el van coronar en diades celebrades a casa seva.  En els 7 pisos cal destacar els 5de7 d’estrena dels de Sant Pere i Sant Pau i de Berga. Els de Cornellà i els Vailets de l’Empordà van estrenar el 4de7 amb agulla i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts el 3de7 amb agulla. D’altres novetats van ser en els sis pisos, en total ara hi han 84 colles indexades al Baròmetre Casteller que podeu consultar a través de l’App per a mòbils o a la web barometrecastells.cat.