Nois escalen al Baròmetre

Nois escalen al Baròmetre

 

El cap de setmana ha deixat només cinc novetats al Baròmetre Casteller, tot i que se’n van recollir set més entre setmana. Els Nois de la Torre han tret profit de Santa Rosalía en el primer cap de setmana del segon tram de temporada.

Els Nois de la Torre (25) s’han situat en una posició meritòria amb l’estrena del 5de7 i del 7de7 i han igualat la trilogia màxima del curs passat, que els va servir per guanyar la sessió inaugural del Concurs a Torredembarra. Els torrencs es posen, provisionalment, al nivell dels de Lleida, Berga, Jove de Barcelona i Castellers de Terrassa.

Els Xiquets de Cambrils (56) també han fet una doble estrena: 2de6 i 5de6. El nou sostre, el 2de6, no el feien des del 2019, tot i que l’any passat van coronar el 4de7. Per la seva part, els Castellers de Santa Coloma (67) han estrenat el 3de6 amb l’agulla –no el feien des del 2019– i ara ja tenen la trilogia mínima: 3de6a, 3de6 i 4de6. Al Baròmetre hi ha 16 colles amb aquests curts registres (a banda de vuit colles més que ni tan sols han omplert tot el seu caseller).

 

Podeu veure els tres millors castells i el millor pilar de les 90 colles castelleres actives al barometrecasteller.cat