Nou pisos de la Vella i 5de8 matalasser

Nou pisos de la Vella i 5de8 matalasser

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setmana des del Baròmetre Estrella hem recopilat 19 nous sostres per part de 14 colles.

La Vella de Valls ha presentat el 4de9f i també ha sumat el 4de8 amb el pilar. Mentre que els Xiquets de Tarragona han posat el 5de8 de sostre i ocupen el tercer lloc del podi: un llistat que encapçalen, amb castell de 9,  els verds de Vilafranca i els rosats de Valls.

La colla bordeus de Lleida ha recuperat el pilar de 6 i segueixen sent la revelació d’aquest 2024. La Joves de Valls també ha estrenat el pilar de 6 i el 2de7. Els Minyons de Terrassa, els Xiquets de Reus ii els Nens del Vendrell també han estrenat el 2de7. Tanquen el Top20 els Xicots de Vilafranca amb la novetat del 7de7.

La Jove de de Sitges ha presentat el 4de7 amb l’agulla i els Esperxats de l’Estany s’han superat amb un nou sostre per la colla: el primer 4de7 amb l’agulla del seu historial. Els Nois de la Torre han posat de sostre el 3de7 amb l’agulla. Mentre que els Margeners de Guissona han sumat el 4de7.

Els Castellers de la Selva han estrenat el 2de6 i el 4de6 amb l’agulla i ja tenen el mateixos tres castells sostre del final de l’any passat. Finalment els Torraires de Montblanc han obert el calendari amb tres castells de 6.

 

El Top-20 de la setmana

Al Baròmetre 2024 ara hi han 87 colles amb castells validats. Podeu veure el llistat sencer al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.