Onze noves entrades al Baròmetre Estrella

Onze noves entrades al Baròmetre Estrella

Els Castellers de Vilafranca han escalat posicions al Baròmetre 2023: s’han situat en el podi gràcies a les novetats de la torre de 8 folrada i el 3de8. Resten encara per darrere dels Minyons –que tenen el castell de 9– i dels d’Igualada, que a més de la torre tenen el 7de8. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha sumat el pilar de 6 i ara es troba darrere dels vilafranquins.

Els Castellers d’Esparreguera han presentat el 3de7 amb l’agulla –a la segona casella–. La Colla Castellera de Figueres ha situat el 4de7 amb l’agulla de sostre. Els Matossers de Molins de Rei han estrenat els set pisos, amb el 3de7 i amb ells ja hi ha 40 colles amb castells de 7 al llistat d’enguany.

Els Castellers de l’Alt Maresme han posat de sostre el 2de6. Els Vailets de Gelida han fet el 3de6a i el 3de6 de novetats. Els Castellers de Tortosa han sumat el 3de6a i els Castellers d’Andorra han debutat al BC amb un 4de6, amb els andorrans, enguany, ja han pujat castells un total de 74 colles.

Novetats de la setmana

Podeu consultar tot el llistat de colles a barometrecasteller.cat i llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.