Podi de gamma extra al Baròmetre

Podi de gamma extra al Baròmetre

Les manilles verdes i malves han estat les grans protagonistes del cap de setmana.

 

Els Minyons de Terrassa s’han posat en el segon lloc del Baròmetre amb les dues estrenes de la seva Festa Major: el primer 2de9fm de l’any i, a més, actualitzant el 4de9f que tenien pendent de completar. Tot i això, els Castellers de Vilafranca han protagonitzat l’entrada més forta del primer cap de setmana de juliol. Els Verds han situat el pde8fm com la seva millor estructura. Els Xiquets de Tarragona han tornat al Top 10 amb el 5de8 de nou sostre.

Els Castellers de Sant Cugat han sumat el 2de7. Els Castellers de Terrassa han anat d’estrena doblada el 5de7 i el 7de7. Els Xiquets del Serrallo també han presentat el 5de7. Els Castellers de Sarrià han completat el 3de7. Els Matossers de Molins de Rei han sumat el 4de7. Els Castellers de l’Esquerra de l’Eixample han posat el 3de6 per sota de tercer castell. Els Castellers del Prat de Llobregat han recuperat el 3de7 –no feien castells de 7 des d’abans de la pandèmia–. Els pota blava també han estrenat el 2de6 i el pde5.

La Colla Castellera de Cerdanya ha aconseguit tenir tres castells de 6 amb l’estrena del 3de6 amb l’agulla i el 4de6. Finalment, els Castellers de Gavà han tornat a l’escena amb un testimonial 3de6. El seu darrer castell de 6 era d’abans de la pandèmia.

 

El podi de la setmana

Podeu veure el llistat sencer, ara amb 88 colles, al barometrecasteller.cat i llegir la crònica de la jornada al digital de la Revista Castells.