Poost Vsyegda / Sempre hi haurà
Rah-mon Roma

Poost Vsyegda / Sempre hi haurà
Rah-mon Roma

Avui us parlaré d’en Rah-mon Roma cantant i animador que va començar va començar en el món de la música pels volts de l’any 1985

Al llarg de tots aquests anys ha anat diversificant els seus espectacles i actualment fa animació infantil, muntatges teatrals com per exemple “Akwaba”, “Per Nadal 2.0” o “Música i teatre”. També fa espectacles de petit format per a biblioteques, classes i espais petits com per exemple “Anades i vingudes de l’Amades,” “capseta de contes” o “la Mar a Terra”. I també el trobareu fent espectacles especials com “l’ocell de la felicitat” o “els Seegers”.

No hi ha dubte que qualsevol dels seus espectacles és polit, seriós, lúdic, de gran qualitat pedagògica, atractiu, dinàmic, tendre i divertit.

La gran virtut d’aquest gran músic-animador és que ha fet un pas endavant dins el món de l’animació ja que ha fet descobrir al públic nous instruments i nous repertoris d’arreu del món i també haver creat cançons que són estàndards de les cançons infantils molt reconegudes a les escoles i centres de temps lliure del nostre país com A RETALLAR PAPERS, LA CLASSE MALALTA, SOM MOLTA COLLA…

Crec i estic convençut que ha estat un dels incitadors dels nous formats de l’animació creant nous formats d’espectacles i gèneres i obrint nous camins molt prometedors.

D’en Rah-mon Roma escoltarem la cançó russa Poost Vsyegda/Sempre hi haurà de la seva publicació RÀDIO EUROPA. Crec que és una cançó que connecta amb l’esperit d’en Pete Seeger i amb el d’en Xesco Boix dos grans referents de la música infantil i familiar del nostre país, però també connecta, musicalment parlant, amb l’evolució del món de l’animació.

http://www.rah-mon.com