Programa 536 – 12/06/2020 – Edició 2325

Programa 536 – 12/06/2020 – Edició 2325

De l’11 al 14 de juny al Claustre de la Catedral de Barcelona

Primers actes post-confinament

Sembla que poc a poc es va tornant a la normalitat i podem començar a anunciar ja alguns actes que van traient el cap en el calendari. Tot i que ens és força sorprenent que en alguns àmbits, especialment els que generen més consum, sembla que hi hagi molt menys risc de contagi que en d’altres…

En tot cas, el FES TA FESTA és un producte cultural amb risc de contagi 0. Arribem aquesta setmana al 13è programa en confinament (tal vegada el darrer en aquestes condicions) i tenim tantes coses per explicar-vos com ganes de tornar a la normalitat. Les mateixes que tenen tot aquest estol d’orquestres catalanes que volen tornar a tocar i a fer ballar i que ens han regalat el que és el nostre Youtube de la setmana: “Color d’esperança”, el tema popularitzat per l’argentí Diego Torres i que va formar part de la banda sonora de la Marató 2018.

A les notícies, destacarem que, com ja us quasi avançàvem en el FES TA FESTA anterior, ja hi ha data i seu per a la final de LA SARDANA DE L’ANY 2019: serà, si les pandèmies ho permeten, el proper 14 de novembre, a la tarda, al Teatre de La Passió d’Esparreguera. I us parlarem d’altres actes que comencen a treure el cap, com ara la que sembla que serà primera “audició” de sardanes post-covid19 (si n’hi ha hagut de més matineres feu-nos-ho saber, siusplau), la que se celebrarà dins els actes de la Festa Major de Sant Quirze de Besora aquest dimarts dia 16 al matí, amb la cobla Ciutat de Girona; o de la Jornada Homenatge a Verdaguer i Corpus, una festa que tindrà lloc al Santuari de la Mare de Déu del Mont aquest proper diumenge dia 14.

I parlant del Corpus, us parlarem de la presentació del darrer llibre del nostre company Amadeu Carbó: “CORPUS. La festa de les festes”, d’Edicions MORERA, i del qual podeu conèixer tots els detalls a la presentació online que es va fer el passat dimecres dia 17 i que podeu veure al final d’aquest devantal.

I també tindrem SECCIONS:

I més música: el tema “Noguera i Garona” amb textos del Canigó de mossèn Cinto Verdaguer, musicat i interpretat pel Grup LA CARRAU; i les sardanes “Al mestre Puigferrer” de Josep Coll i Ferrando, amb la cobla Ciutat de Girona i “Onades daurades a Palamós” de Xavier Cassanyes, amb la cobla Els Montgrins, les guanyadores del concurs La Sardana de l’Any 2008.

I la il·lusió per fer un nou FES TA FESTA per la propera setmana.

Això si que no ho mata ni el COVID-19 ni ningú. Cuideu-vos molt.