Programa 005 – 21/05/2010
(Edició 1794)

Programa 005 – 21/05/2010
(Edició 1794)

En aquesta cinquena etapa de la nostra aventura radiointernàutica hi trobareu “La columna”, aquesta vegada amb en Joaquim Rucabado com a convidat. El coordinador de “La Sardana de l’any” ens fa una crònica meditada del que va succeïr el passat dissabte dia 15 de maig a Perpinyà. Per cert que, al llarg del programa, podreu escoltar les tres sardanes guanyadores dels principals premis del concurs: La sardana de l’any, el Premi Federació i el Premi Sardamòvil.

A més a més, les notícies escollides per l’Amadeu Carbó, que en aquesta ocasió ens parla de la presentació a Barcelona del programa d’activitat castellera “Tots som una colla-2010”, tallers de castells adreçats a la immigració; de la presentació del llibre “La Patum de Berga – Músiques per a banda”, editat per la Cobla Ciutat de Berga: i del Congrés de Cultura Popular i Tradicional de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà els propers dies 28, 29 i 30 de maig a Tortosa.
Després la crònica castellera d’en Carles Esteve i, a l’espai “La festa que ve”, una entrevista amb Lluïsa Celades, coordinadora de la “Tamborinada 2010”, que se celebrarà el proper diumenge dia 30 de maig al Parc de la Ciutadella, de Barcelona, i que amb el lema “Belluguem-nos tots” està enguany dedicada a la gent discapacitada. Pots baixar-te el Dossier de Premsa clicant aquí.

I per acabar, les seccions: en Josep M. Francino ens porta una particular versió de la “Moonlight serenade” amb cobla; la Berta Miró estrena les seves “Danses” parlant del Ball de Sant Ferriol; i l’inefable Llorenç Aguilà ens farà una petita-gran reflexió sobre les rentadores espatllades i els desapareguts safareigs públics.

Una horeta de ràdio que pot ser la que vosaltres trieu.