Programa 007 – 04/06/2010
(Edició 1796)

Programa 007 – 04/06/2010
(Edició 1796)

Una nova edició del FES TA FESTA amb les seccions i espais habituals.
A “La columna”, l’Amadeu Carbó ens parla de la crisi i l’important paper que pot jugar la societat civil i l’associacionisme cultural en la seva sol·lució.
A les notícies escollides, el mateix Amadeu ens parla de l’enèssim homenatge a Joan Amades en aquest any d’homenatge al folklorista que continúa allargant-se, en aquest cas al barri barceloní de Sant Andreu del Palomar; del reconeixement de la Festa Major de Sant Pere, de Reus, com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional, per part de la Generalitat de Catalunya; i també mereix un comentari l’article “Las sardanas vuelven a la Catedral“, del Diari ABC sobre les recuperades ballades ara organitzades per l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona.

Després la crònica i l’agenda castellera d’en Carles Esteve. A “La festa que ve”, una entrevista amb el President de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, el Sr. Josep Lluís Esteres, que el propèr dia 12 de juny celebren els 50 anys de la restauració d’aquests símbols emblemàtics de la Ciutat Comtal.

I a més de la música, les seccions. A “Els temes d’en Xino”, en Josep M. Francino ens porta una sardana elèctrica dels anys 60: la famosa “Nit de llampecs” de Los Relámpagos. A les “Danses”, la Berta Miró ens parlarà de “Marina”, sens dubte la més prodigada de les coreografies d’Albert Sans. I per acabar, el comentari del benvolgut Sr. Llorenç Aguilar que en aquesta ocasió ens parla de “Maletes”.

Ja ho sabeu: podeu escoltar el programa sencer clicant el triangle del reproductor que hi ha a sobre d’aquestes ratlles, o sentir per separat les seccions navegant per la nostra web.
Al vostre gust.