Programa 008 – 11/06/2010
(Edició 1797)

Programa 008 – 11/06/2010
(Edició 1797)

Una nova edició del FES TA FESTA amb les seccions i espais habituals.

A “La columna”, el nostre director, en Jesús Ventura, ens parla de la Primera Trobada de Flabiolaires Escolars que es va celebrar el passat dia 3 de juny a Sabadell. Una interessant iniciativa de l’Associació Cultural i Educativa RISCLA que porta el flabiol i el tamborí a les Escoles de Primària.

A les notícies parlem de dues publicacions: un llibre titulat “La expansió de la sardana a finals del Segle XIX i inicis del XX”, d’Àngel López i Lluís, publicat per Arola Editors, i del llibre “Gigantes de Navarra. De la A a la Z”, de Unal Lako i Aitor Calleja.

També parlem de la visita que el darrer cap de setmana de juny (del 24 al 27), farà la Cobla La Principal d’Amsterdam a Catalunya. I del documental “A Gràcia és Festa Major”. I també de la inauguració del Centre d’Estudis Passionàrium.

Com és habitual cada setmana, en Carles Esteve ens portarà la crònica i l’agenda castellera.

A “La festa que ve” us parlarem de LA FESTA DEL FOC, les baixades de Falles a l’Alta Ribagorça, amb una entrevista amb el President del Consell Comarcal d’aquesta comarca i alcalde de La Vall de Boí, el Sr. Joan Perelada.

I a més de la música, les seccions. A “Rourenfolk”, en Jordi Roura ens presenta un clàssic, “La cirereta”, en una especial versió per a grup de flabiols i banda. A les “Històries de gegants”, la Berta Miró ens parlarà de l’Anastasi i la Maria, els gegants de Badalona. I per acabar, l’Expedient C, de l’Amadeu Carbó, que en avui tracta sobre els “Goigs”

Molta teca, ja ho veieu. No us la perdeu.