Programa 009 – 18/06/2010
(Edició 1798)

Programa 009 – 18/06/2010
(Edició 1798)

Capítol número 9 de la nova era del FES TA FESTA amb els espais setmanals i les seccions quinzenals que pertoquen.
A “La columna”, comptem avui amb la col·laboració del President de “Tradicions i Costums”, d’Òmnium Cultural, l’Antoni Ayala, que ens ofereix la seva reivindicactiva visió de la Festa de Sant Joan.

A les notícies parlem de la Diada Universal de la Sardana que se celebra el proper diumenge dia 20 de juny i de dues publicacions, dos nous llibres: el titulat “Ciutat, festa i tradició – Entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana a les Festes de Maig de Badalona”, editat per l’Ajuntament de Badalona, amb pròleg de Joan Rosàs, textos de Meritxell Ortíz i fotografies de l’Anna Maria Alemany. I d’un altre titulat “El Penedès llegendari”, de Joan Carles Borrego Pérez.

I a més de les habituals crònica i agenda castelleres d’en Carles Esteve, a l’espai “La festa que ve” us parlarem del V Aniversari del Concurs de Percussió de Barcelona, amb en Jordi Ullate, que n’és un dels coordinadors.

5-Aniversari-Concurs Percussio-BCN

I, al final, les seccions quinzenals: a “Els temes d’en Xino”, en Josep Maria Francino ens convida a gaudir d’un clàssic d’en Joan Manuel Serrat que ens parla del què passa o passava “Per Sant Joan”; a les “Danses”, la Berta Miró ens parlarà d’un altre clàssic: “La Gala de Campdevànol”. I per acabar, “Els minuts de l’Aguilà”, amb una altra curiosa visió en perspectiva del Sr. Llorenç que, en aquest cas ha titulat “Llet de la vaca”.

Tot plegat, només clicant el triangle del reproductor d’àudio de sobre d’aquestes línies.
Ben senzill, no us sembla?