Programa 010 – 25/06/2010
(Edició 1799)

Programa 010 – 25/06/2010
(Edició 1799)

Ja hem arribat al desè programa de la nova etapa.

“La columna” la dediquem aquesta setmana a l’estrena del nou espectacle de l’Esbart Dansaire de Rubí, “DansaXXI.cat”, tema que ocuparà també els primers minuts de les nostres notícies escollides i sobre el que podeu escoltar una entrevista al director de l’Esbart, en Jordi Rubio, just a sota d’aquest paràgraf.

Programa 010 – 25/06/2010
(Edició 1799)

A més de l’habitual “Crònica castellera” d’en Carles Esteve, a l’espai “La festa que ve” us parlarem de la Trobada Nacional de Capgrossos que se celebra aquest primer cap de setmana de juliol a la vila de Juneda. En parlarem amb la Maria del Roser Torné, Cap de la Colla La Roca Fumada – Gegants i Caps de Juneda.

I les seccions: al “Rourenfolk”, en Jordi Roura ens proposa un tema de “El petit de cal Eril”, una alenada d’aire fresc i renovador per a la música folk: a les “Històries de gegants”, la Berta Miró ens parlarà dels “Gegants del Pi”, de Barcelona; i a l’”Expedient C”, l’Amadeu Carbó ens parlarà de diables i d’un enterrament molt curiós.

Amb tos aquests ingredients, un grapadet de música i un polsim de bon humor, ja teniu cuinada una nova edició del “Fes ta festa”.