Programa 035 – 17/12/2010
(Edició 1824)

Programa 035 – 17/12/2010
(Edició 1824)

EL PESSEBRE VIVENT DE LA TORRE DEL SURO, UN PESSEBRE AMB VALOR AFEGIT

 

NOU CD “IN FABULA” DEL GRUP KAULAKAU

Aquesta setmana, al FES TA FESTA tornem a parlar d’un pessebre vivent, però d’un de molt especial, amb “valor afegit”, com diu l’Amadeu Carbó. Entrevistem al Sr. Sergi Gil, gerent de l’Escola-Taller Sant Camil, de Barcelona, que ens parlarà de la XVIIa. edició del Pessebre Vivent de la Torre del Suro, realitzat íntegrament per persones discapacitades.

A més, us presentarem una novetat discogràfica: el nou CD del grup KAULAKAU, que porta per títol “IN FABULA”.

La darrera “Columna” de l’any és del nostre director, en Jesús Ventura, que amb un eloqüent “Adéu 2010” ens proposa una original manera d’acomiadar els anys. I més de l’habitual “Crònica castellera” d’en Carles Esteve, aquesta setmana amb la tercera i darrera part del Resum de la temporada 2010, tindrem les habituals seccions: “Els temes d’en Xino” amb en Josep M. Francino i una versió inèdita del popular FUM, FUM, FUM a càrrec de dos mites com són en Pau Riba i en Toti Soler; les “Històries de gegants”, amb la Berta Miró que ens parlarà aquesta setmana dels “Gegants de Montornés del Vallès”; i l’”Expedient C”, en el que l’Amadeu Carbó s’endinsa en el mçon dels “Caganers”.

I pel que fa a la música, a més de l’original nadala de “Els temes d’en Xino”, i del tema “Ussuri”, d’en Marc Egea, del nou CD del grup KAULAKAU, les sardanes “Tendres records”, d’Agustí Borgunyó i “Estels de Nadal”, de Pepita Llunell.

I partir de la propera setmana i fins després de REIS, un parell de programes musicals nadalencs. El FES TA FESTA no s’atura.