Programa 048 – 18-03-2011
(Edició 1837)

Programa 048 – 18-03-2011
(Edició 1837)

ENTREVISTA AMB JORDI NÚÑEZ AL “FES TA FESTA”

 

Aquesta setmana, al FES TA FESTA, entrevistem a Jordi Núñez i Pallarola, President de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, en acabar el seu primer mandat de quatre anys en aquest càrrec. Coneixerem la valoració i l’anàlisi que en fa i els projectes de futur de la “casa gran” dels nostres grups dansaires. I ens parlarà també d’un homenatge que s’està preparant al gran coreògraf Salvador Melo.

També tindrem les habituals seccions:

  • La COLUMNA, en la que el nostre director, Jesús Ventura, ens parlarà d’assemblees, uns actes propis d’aquesta època de l’any.
  • ELS TEMES D’EN XINO, amb en Josep M. Francino, que aquesta setmana ens convida a una versió al sò dels flabiols d’una cançó entranyable: Els clowns.
  • DANSES, amb la Berta Miró que avui ens parla d’una dansa senzilla i senyorial: L’esquerrana.
  • I ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, en els que aquesta setmana el nostre estimat LLORENÇ AGUILÀ reflexiona sobre els colors i els semàfors.

A més, a les NOTÍCIES ESCOLLIDES, l’Associació Danses a la Plaça del Rei ha enviat una nota informativa en la que agraeix les mostres de suport i explica com ha quedat el conflicte amb els veïns rondinaires. I també parlarem de Falles i de la Crema de Sant Josep.

I a la part musical, a banda de la flabiolada de l’espai d’en Xino, tres temes que comparteixen la paraula “Primavera” al títol. D’una banda, la popular cançó de Miquel Gil i també dues genials sardanes: “Esclat de primavera”, d’Agustí Borgunyó i “Serenata de primavera”, de Fèlix Martínez i Comín.