Programa 059 – 03/06/2011
(Edició 1848)

Programa 059 – 03/06/2011
(Edició 1848)

LA SARDANA DE L’ANY 2010 AL “FES TA FESTA”

 

Aquesta setmana, a la part central del programa us donem tota la informació de la 22a. Edició de LA SARDANA DE L’ANY, amb les opinions i valoracions de guanyadors i organitzadors i la interpretació de les obres guanyadores.

A més, les habituals seccions, encara que algunes són una mica excepcionals:

  • A LA COLUMNA, també és protagonista la gala de LA SARDANA DE L’ANY i, més concretament, el nombrós públic que hi assistí malgrat la potent competència del partit de la Champions.
  • A la CRÒNICA CASTELLERA en Carles Esteve ens parla, entre altres coses, del primer 3de9 de la temporada dels Minyons de Terrassa, que van fer diumenge passat a Vilafranca. Com ell titula a la crònica: En territori comanxe.
  • Al ROURENFOLK, en Jordi Roura ens porta un tema del grup EL PONT D’ARCALÍS: el titulat “Els picadors del bosc de Virós”.
  • A DANSES, la Berta Miró ens parla d’un treball del coreògraf Jordi Rubio, actual director de l’Esbart Dansaire de Rubí: “Moviment per a una sardana” és el títol de la dansa construïda sobre la sardana “Íntima”, del mestre Joaquim Serra.
  • I a l’EXPEDIENT C, l’Amadeu Carbó ens explica una història que amb el títol de la secció, ja ens ho diu quasi tot: “De campana a obús i d’obús a campana”.

I a més de les guanyadores de LA SARDANA DE L’ANY i del ROURENFOLK, dues sardanes: “Calella Ciutat Pubilla”, de Jordi Molina; i un clàssic del mestre Juli Garreta per donar la benvinguda al mes de “Juny”.

Ho fem tot per compartir-ho amb vosaltres. No ens falleu.