Programa 067 – 29/07/2011
(Edició 1856)

Programa 067 – 29/07/2011
(Edició 1856)

LÍRICS I LIPDUBS AL “FES TA FESTA”

 

Deixem enrere el mes de juliol, amb un nou FES TA FESTA farcit de temes.

Un Lipdub pot servir per a moltes coses. I ens ho demostren els Pabordes d’enguany de la Festa Major de Vilanova i La Geltrú amb el que han preparat com a Promo de la Festa Major que començarà el primer dia del proper mes d’agost. Una resposta increïble de la gent dels balls populars de la vila i dels ciutadans en general, la col·laboració d’alguns artistes locals, i el tema musical “Viu-la”, de Filippo Landini, dóna com a resultat aquest Lipdub que esdevé el vídeo recomanat del FES TA FESTA d’aquesta setmana.

 

També a l’inici del programa parlem abastament del nou projecte discogràfic de la Cobla Contemporània. LÍRICS és el títol genèric del Sardaxou-6, en el que hi trobareu sardanes amb temes d’òperes i sarsueles i que inclou també una presentació del treball bastant peculiar de l’actor Quim Masferrer.

I a les seccions de l’estiu:

  • La CRÒNICA CASTELLERA, en la que aquesta setmana en Carles Esteve, entre altres coses, ens parla d’unes “Santes amb manilles”, fent referència a les dues torres de nou que es van poder veure a Mataró el passat cap de setmana.
  • CONTES I MENTIDES, amb l’Albert Estengre, que ens explica un conte titulat: “Els animals i la gent”.
  • ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC, amb en Gustau Molas, que en ens parla de “Matraques”.
  • Un CLÀSSICS PER COBLA, en el que en Jesús Ventura ens porta una sardana emblemàtica de la producció del mestre Manuel Oltra: “Ambigua”.
  • I a la reposició de la setmana, un EXPEDIENT C, el primer que es va emetre en la nova era del FES TA FESTA i que versa sobre “Baldufes i trompítxols“.

I més temes musicals, alguns del nou CD de la Contemporània.

No ens falleu. Ens ho passarem bé.