Programa 072 – 02/09/2011
(Edició 1861)

Programa 072 – 02/09/2011
(Edició 1861)

EL DARRER “FES TA FESTA” ESTIUENC

Iniciem el mes de setembre tot retrobant la veu de l’Amadeu Carbó, després de les seves vacances, i tot recomanant-vos un vídeo històric. Ens traslladem al mes de febrer de 2000, a l’Auditori de Barcelona, on tenia lloc l’acte inaugural de l’any commemoratiu dels 150 anys de la tenora. El vídeo en qüestió recull l’obra Aniversari, de Jordi Molina, escrita per la ocasió i interpretada per 150 tenores i 3 percussionistes sota la direcció del mateix autor. No fa pas tants anys i, en canvi, algunes imatges semblen ben antigues. No us el perdeu

A les notícies escollides us parlem de la FIRA MEDITERRÀNIA, de Manresa, i de l’anomenat “Toc de la Mediterrània”, o el que és el mateix, la possibilitat d’aconseguir entrades anticipades i abonaments a partir de l’1 de setembre. I d’una altra banda del concert de la cobla Reus Jove del proper dia 8 de setembre a Les Borges del Camp. Un concert amb molts convidats i amb un títol ben suggerent: CLÀSSICS DEL JAZZ.

I una setmana més, les seccions estiuenques del FES TA FESTA:

  • CONTES I MENTIDES, amb l’Albert Estengre, que aquesta setmana ens explica com s’ho va fer un pare per fer “El repartiment de camells” més just entre els seus fills.
  • ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC, amb en Gustau Molas, que ens porta un “Parany de cacera” amb un punt de misteri i de sorpresa. Sobretot si ens fixem amb les mides del mateix.
  • CLÀSSICS DE COBLA, amb en Jesús Ventura, i una sardana del mestre Enric Casals que escoltem habitualment al FES TA FESTA com a sintonia de comiat: la quasi mítica “Tarragona”, que en aquesta ocasió tindreu l’oportunitat d’escoltar sencera.
  • I a la reposició de la setmana, recuperarem unes HISTÒRIES DE GEGANTS, amb la Berta Miró, que ens parlarà precisament també, dels “Gegants de Tarragona”.

I molta més música: el grup TRENCASONS, una havanera amb el grup PORT VELL i sardanes de Jordi Molina i Emili Saló.

És el darrer FES TA FESTA amb la fórmula estiuenca. La setmana que ve un especial 11 de setembre i a partir del dia 16, una nova temporada amb tots els col·laboradors.

Ja ho veieu, això no té aturador.