Programa 104 – 13/04/2012
(Edició 1893)

Programa 104 – 13/04/2012
(Edició 1893)

UN ALTRE “FES TA FESTA” MOLT MUSICAL

Encara amb la ressaca de la Setmana Santa, aquesta setmana us oferim un altre “FES TA FESTA” relaxat, amb molta i bona música, però també amb NOTÍCIES ESCOLLIDES i una mica d’AGENDA.

Pel que fa al present cap de setmana, i concretament d’aquest dissabte 14 d’abril, us parlarem del Concert Toldrà al Palau, amb el mestre Antoni Ros-Marbà dirigint a les cobles Mediterrània, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i La Principal del Llobregat; i també de les 12 Hores de Cançó Improvisada que se celebraran a la Ciutat de València.

I a les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlem també:

  • D’ENIGMES MUSICALS, un concurs de sardanes revesses online, una iniciativa que compta amb el suport de la Unió de Colles Sardanistes i de la que trobareu tota la informació en aquesta adreça web: www.revesses.cat.
  • De que la FESTCAT escalfa motors, ja que ja es coneixen les dates de celebració del 21è DANSÀNEU, a Esterri d’Àneu i de la 15a. ESCOLA DE LA FESTA, a Llívia. Tota la informació a: www.escolesfestcat.cat. I també al Facebook, i al Twitter, i al Youtube
  • De les 7es. TROBADES DE MÚSICA MEDITERRÀNIA que se celebraran del 27 al 29 d’abril a Torroella de Montgrí, organitzades pel Museu de la Mediterrània-Can Quintana, i dedicades enguany a les “Veus, balls i músiques del Salento”, amb una nodrida participació de grups provinents d’aquesta regió del sud d’Itàlia.
  • I del Guardó FLORICEL ROSA D’OR d’Anglès, ja que fins el proper 30 d’abril, les entitats que ho desitjin poden presentar candidats a optar a aquest prestigiós i històric premi sardanista.

I tot plegat, amanit amb molta i bona música: temes amb ELS COSINS DEL SAC, el grup d’havaneres PORT-BO,  QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES, i moltes sardanes d’autors com Antoni Català, Jaume Cristau, Josep Capell, Joaquim Palmada o Joaquim Serra. Per cert, les d’aquests tres darrers autors, que ocupen la part central del programa, totes tres amb el mateix títol: “Apassionada”.

I es que nosaltres estem apassionats amb això de fer ràdio per Internet. Per això no tenim aturador i, la setmana que ve, tornarem amb seccions noves i recuperades i amb molta, molta passió.

No “passeu” de nosaltres…