Programa 147 – 01/02/2013
(Edició 1936)

Programa 147 – 01/02/2013
(Edició 1936)

AL “FES TA FESTA” NO TENIM CORRUPTES

En primer lloc, perquè aquí, els únics sobres que toquem són els de les notícies que ens arriben per correu postal. I en aquest sentit, cal dir que cada vegada són menys, en favor dels e-mails i de les xarxes socials. I d’altra banda perquè, malgrat alguns puguin acumular molts càrrecs en diferents entitats (aquests “Directius policefàlics” dels que ens parla avui el nostre director Jesús Ventura a LA COLUMNA) es mouen pocs calers i els que es tenen es necessiten per fer les activitats. En fi, que no tenim corruptes.

Però sí que ens corromp i ens trasbalsa el contingut del nostre programa. Perquè tenim uns grans col·laboradors i és d’allò més variat i interessant. Mireu les seccions d’aquesta setmana:

  • DITES I REFRANYS, amb en Víctor Pàmies, que ens segueix parlant, com la setmana passada, del cicle de l’allargament del dia i dels refranys que genera. L’espai d’aquesta setmana porta per títol “Per Santa Llúcia, un pas de puça; per Nadal, un pas de pardal”.
  • Al ROURENFOLK, en Jordi Roura ens porta una acurada versió grallera de la cançó “Wa yeah”, dels mallorquins ANTÒNIA FONT: la del grup mataroní ELS LAIETANS.
  • Recuperem també un capítol del FONS AMADES, que ha preparat l’Antoni Serés amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional. Avui podreu recordar “El radiofònic Joan Amades”.
  • I acabarem el programa amb ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, un espai indefinible però imprescindible ensems que inevitable. El nostre benvolgut Sr. Llorenç ha titulat la seva secció d’aquest setmana “Dia D, hora H”. No us la perdeu.

Però abans d’aquest final tindrem les NOTÍCIES ESCOLLIDES i l’AGENDA. Aquesta setmana us parlem, entre d’altres coses, del CONCURS DE CARTELLS DE LA PATUM 2013; del Concurs de Teatre Amateur TACA’M 2013 que convoca El Centre, l’Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui i que enguany arriba a la seva 25a. edició; de la presentació, aquest primer cap de setmana de febrer de la GUIA D’APLECS SARDANISTES 2013 a Andorra; del DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA que enguany s’escaurà el 16 de juny per no coincidir amb la revetlla de Sant Joan; i de moltes i moltes coses més…

I encara, la música. A banda del ROURENFOLK, tres sardanes: “L’aplec”, de Francesc Riumalló; “Una sardana”, de Josep M. Tarridas; i la sardana escollida per ser interpretada a totes les ballades el proper 16 de juny: “Arenys de Munt”, de Ricard Viladesau.

Déu n’hi do, no? I si us ho acabeu, només heu d’esperar a divendres que ve per escoltar un altre FES TA FESTA nou de trinca. O repassar els més de 500 espais que tenim penjats a l’Arxiu del FES TA FESTA. En aquest link o dalt, a l’esquerra.