Programa 211 – 25/04/2014
(Edició 2000!)

Programa 211 – 25/04/2014
(Edició 2000!)

JA HEM ARRIBAT AL 2000

El passat dia de Sant Jordi, al vespre, l’Espai VILAWEB es convertí en estudi de ràdio per poder enregistrar, en companyia dels oients fidels, el nostre FES TA FESTA número 2000.

El programa s’inicia amb una taula amable d’opinió en la que hi participaren, a més dels conductors del programa, en Jesús Ventura i l’Amadeu Carbó, amics i companys dels mitjans de comunicació: l’Esther Estela, del departament de projectes de Vilaweb, en Quim Rutllant, director i locutor del programa MANS de Catalunya Ràdio, i el nostre col·laborador Josep M. Francino, un home de ràdio de tota la vida que, malgrat vulgui presentar-se solament com a periodista i músic, ha tingut càrrecs de responsabilitat a les ràdios més importants del país en un moment o altre de la seva carrera.

I a la segona part, la intervenció lliure, sense seccions pel mig, d’una bona pila de col·laboradors del programa: Gustau Molas, Víctor Pàmies, Antoni Serés i Nico Alonso, i un missatge del nostre erudit Sr. Llorenç Aguilà que des de les Terres de Ponent ens envia també una salutació de felicitació.

A més, en una festa radiofònica com aquesta, recuperem la secció del FONS AMADES titulada “El radiofònic Joan Amades” i escoltarem una mica de música: la sardana “Col·legues”, del nostre director Jesús Ventura, i el tema del grup Esquirols original de Joan Crosas que va donar nom al nostre programa: “Fes ta festa”.

I la setmana que ve, el 2001. Això del FES TA FESTA no té aturador…