Programa 260 – 03/04/2014 – Edició 2049

Programa 260 – 03/04/2014 – Edició 2049

Ovidi MontllorRECORDANT OVIDI MONTLLOR AL “FES TA FESTA”

Tot i que nosaltres no en fem de vacances, sí que el format del programa canvia ostensiblement en aquestes edicions de Setmana Santa. I per aquest primer programa d’abril, el del Diumenge de Resurrecció, hem preparat un especial dedicat a l’admirat Ovidi Montllor, ja que ningú podrà negar que algunes de les seves cançons han esdevingut ja cultura popular en majúscules i, a més, molts grups de música tradicional han versionat i cantat temes del cantant d’Alcoi del que enguany es commemora el vintè aniversari del seu òbit.

Així doncs, la part central del programa estarà ocupada per un Especial Ovidi Montllor de 30 minuts amb temes musicals i amb talls de veu del mateix Ovidi extrets d’una entrevista inèdita que li va fer el nostre company Josep M. Adell i en què explica, entre d’altres coses, com va començar, la seva relació amb la nova cançó, una anècdota de la censura, etc.

A més, en aquest FES TA FESTA també hi trobareu el capítol Abril 2015 de la nova secció PARAULES DE FESTA, que prepara l’Octavian Mocanu i que des del mes passat obre tradicionalment el primer programa de cada mes. I també un parell de temes musicals més: “Ofrena a València”, de Joaquim Serra; i “La sardana del ram”, d’Agustí Borgunyó.

I la setmana que ve, recuperem la fórmula habitual. El FES TA FESTA no s’atura mai.