Programa 263 – 24/04/2015 – Edició 2052

Programa 263 – 24/04/2015 – Edició 2052

TORNEN ELS CASTELLS AL “FES TA FESTA”

De fet no han marxat mai, però sí que és veritat que és en aquestes dates, al voltant de Sant Jordi, quan s’inicia de bo de bo la temporada castellera, que recuperem les cròniques i els comentaris setmanals del nostre especialista, en Carles Esteve. I serà per 26è any consecutiu. No direu que no exercim de tradicionals. De les darreres notícies i de les novetats en la secció en parlem a l’ENTREVISTA amb el mateix Carles Esteve.

Dia de l'associacionismeTambé parlarem del Dia de l’Associacionisme Cultural que s’escaurà el proper 4 de juny i que proposa actes participatius i de portes obertes a les entitats de tota mena des del mateix dijous 4 fins el diumenge 7. Us n’anirem informant en les properes setmanes però a LA COLUMNA d’aquesta setmana, el nostre director Jesús Ventura ens n’avança ja alguns detalls.

I tindrem moltes altres seccions:

I a més, la música: amb les sardanes “A una moreneta de Moià”, de Josep M. Serracant i “De Montserrat estel”, de Fèlix Martínez Comín. I la cançó “Primavera”, de Miquel Gil, en la versió que va enregistrar amb la cobla a Flama de Farners en el CD “Països catalans canten”.

I més coses però, si ho expliquem tot…