Programa 299 – 01/01/2016 – Edició 2088

Programa 299 – 01/01/2016 – Edició 2088

EL DESIG DEL MILLOR 2016 PER A TOTHOM
DE PART DE TOT L’EQUIP DEL “FES TA FESTA”

reis_0Un desig sincer, de tot cor, i que concretem en una hora de ràdio ja a punt perquè comenceu l’any escoltant-nos.

Es tracta d’un FES TA FESTA un xic atípic ja que el dedicarem majoritàriament a la música nadalenca, i molt especialment a una de les nadales més populars de casa nostra: el FUM FUM FUM, amb un espai especial que han preparat el nostre director Jesús Ventura i el nostre tècnic Ramon Vinyals, amb les versions més sorprenents que han trobat interpretades des d’arreu del planeta. És al final, però no us ho podeu perdre.

Però el programa tindrà també molts dels ingredients habituals. Per exemple, la segona part de les PARAULES DE FESTA que l’Octavian Mocanu ha preparat per aquest primer mes de l’any: “Gener 2016-2”. O les DITES I REFRANYS en què recordarem la més popular d’aquell Top 10 que en Víctor Pàmies va fer ja fa força mesos, aquella que aconsella que “El que no vulgui pols, no vagi a l’era”.

També tindrem un altre EXPEDIENT C en el que l’Amadeu Carbó ens expliacarà la història de la figura del pessebre del seu barri: “En Joanet del Guinardó”. I a la secció musical ELS TEMES D’EN XINO, per primera vegada amb molt temps, no hi trobareu una altra versió de “La santa espina”. En aquesta ocasió recordarem aquella entranyable “Cançó de Nadal” del grup SAU.

I en la part musical, encara tindrem la “Nadala ingrata” del grup MESCLAT. I dues sardanes: “La nit de Nadal”, de Vicenç Acuña. I “Cap d’any”, de Joaquim Zamacois.

I la setmana que ve, a veure que us hauran portat els Reis. Amb un altre FES TA FESTA ja hi podeu comptar.