Programa 420 – 30/03/2018 – Edició 2209

Programa 420 – 30/03/2018 – Edició 2209

Especial Concert
Ricard Viladesau
al FES TA FESTA

En aquests dies de vacances i repòs per a molts, us proposem l’audició d’un FES TA FESTA en format concert, que hem dedicat quasi íntegrament a la figura de Ricard Viladesau i Caner, en l’any que es commemora el centenari del seu naixement.

Al voltant del que va ser batejat per Pau Casals com a “Príncep de la tenora”, hem programat un concert en tres parts:

  • La primera dedicada al seu vessant de  compositor sardanista en què escoltarem tres sardanes de tres èpoques diferents i que estan totes incloses en el doble CD commemoratiu que ha enregistrat la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona per a  l’ocasió: “En Jordi”, “Records d’Andorra” i “La vall de Camprodon”.
  • La segona dedicada al Viladesau compositor més enllà de la sardana, que ens permetrà escoltar peces com el bolero “El mar y tu”, amb la veu de Jorge Sepúlveda, el pasdoble “Fragància”, amb La Principal de la Bisbal; o l’havanera “Ulls verds”, amb el grup PEIX FREGIT.
  • I una tercera en la qual escoltarem el Viladesau intèrpret, amb la seva memorable versió de la “Remembrança”, de Joaquim Serra; la mítica obligada amb variacions “Sa roncadora” (només interpretada per ell) i la popularíssima “Girona 1808”.

I també l’escoltarem parlant, amb uns talls de veu igualment memorables, extrets de l’entrevista que en Jordi Lara li va fer l’any 1998 en el programa Nydia de TV3.

A banda d’això, aquest FES TA FESTA de Setmana Santa comptarà també amb un parell de seccions de les quals no ens n’hem pogut estar:

I la setmana que ve més FES TA FESTA. Ja hi podeu pujar de peus!

I TANT DE BO QUE PUGUI SER JA AMB TOTS ELS PRESOS POLÍTICS EN LLIBERTAT!