Programa 526 – 03/04/2020 – Edició 2315

Programa 526 – 03/04/2020 – Edició 2315

El FES TA FESTA no s’atura!

Si bé és veritat que continua el devessall de suspensions o aplaçaments d’actes de tot tipus programats per als mesos d’abril i maig, a l’Associació Cultural FES TA FESTA continuem editant i publicant la nostra hora de ràdio setmanal i tenim constància que la majoria d’emissores que ens han fet confiança al llarg d’aquesta darrera dècada d’existència del programa a INTERNET ens continuen emetent.

També us convidem a visitar a fons el nostre web i a gaudir dels continguts que hi tenim: hores i hores de seccions que en la seva gran majoria estan pensades per evitar la caducitat i que us poden fer passar una bona estona.

En el programa d’avui continuarem comentant l’actualitat i algunes de les iniciatives que van naixent a la xarxa per passar de la millor manera aquest maleït confinament. I en aquest sentit, el Youtube de la setmana el protagonitza la Cobla Catalana dels Sons Essencials que capitaneja el bon amic Marcel Casellas, i que aquest dia 3 d’abril han penjat a la xarxa “La rumba promesa”.

D’altra banda, el FES TA FESTA número 526 tindrà les següents SECCIONS:

I pel que fa a la música, el programa el completaran:

  • “Primavera”, un popular tema d’en Miquel Gil en la versió enregistrada amb la Cobla La Flama de Farners pel CD Països Catalans Canten (2014).
  • “Entre el mar i la muntanya”, la sardana d’Antoni Mas Bou desena semi-finalista del Concurs LA SARDANA DE L’ANY 2019 i que ens interpretarà la cobla Ciutat de Girona.
  • “Perseverança”, la sardana que Josep M. Roglan va dedicar als 150 anys de la Fira de Molins de Rei i que escoltarem en versió de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

I la setmana que ve més FES TA FESTA. Un especial SETMANA SANTA en que, entre altres coses, podrem sentir les altres sis semifinalistes de LA SARDANA DE L’ANY 2019 que s’han classificat pels percentatges de vots. El senyor Carbó encara no ho entén…

Cuideu-vos!

———————————————————–