Programa 540 – 10/07/2020 – Edició 2329

Programa 540 – 10/07/2020 – Edició 2329

VILAFRANCA SUSPÈN LA FESTA MAJOR

No hi ha dubte que es tracta d’una notícia d’impacte però la realitat és que no és més que una mostra de moltes altres Festes Majors i celebracions populars de casa nostra que es van suspenen dia rere dia. Si bé també és cert que al mateix temps us podem anunciar la represa de força activitats arreu del país, el problema està en què cada població viu el tema dels permisos de diferent manera i circumstància. Un veritable caos que esperem que ben aviat trobi un desllorigador definitiu.

Com a exemple del que diem, us podem parlar d’activitats sardanistes que una setmana més van tornant en compta-gotes. I aquesta setmana podem afegir  les ballades de sardanes al Pla de la Catedral de Barcelona que s’han programat per una colla de dimecres d’estiu a les 7 de la tarda, començant el proper dia 15. I us parlarem del Barri de Sarrià (també a Barcelona), de Tiana, de Matadepera, dels Pallaresos, del Pla de Santa Maria, de Calella, de Vic, de Manlleu i un llarg etc.

Pel que fa al FES TA FESTA no ens aturem. Seguim fent el programa en confinament… però seguim! I com cada setmana, a banda de les notícies, tindrem les habituals SECCIONS, amb una reposició estel·lar: la del nostre home a les terres de ponent.

Al nostre Youtube de la setmana hi trobareu una banda lleidatana fundada el 2014 amb un tema optimista i alegre: “Som”, amb la KOERS Reggae Band.

I la resta de música ben variada: tot parlant del Sant Jordi que se’ns proposa celebrar el proper 23 de juliol, escoltarem un tema del Salva Racero interpretat per diversos artistes que ens recorda que el passat 23 d’abril ja vam viure “Un Sant Jordi diferent”. Escoltarem la sardana “Sardanes a l’ONCE”, de Jordi Paulí, guanyadora del Premi de la Crítica de La Sardana de l’Any 2011. I acabarem amb el nostre FES TA FESTA, amb en Joan Crosas i el Grup ESQUIROLS.

I la setmana que bé, tornarem. Ves, si ho vols…