Programa 544 – 07/08/2020 – Edició 2333

Programa 544 – 07/08/2020 – Edició 2333

MÚSICA, NOTÍCIES I CONCERTS DE BUTXACA

Perquè aquests seran els continguts troncals dels FES TA FESTA d’aquest mes d’agost i de bona part del mes de setembre, fins que l’equip del programa recuperi la normalitat i tothom que les hagi pogut fer torni d’unes merescudes vacances.

Vacances com les que faran les nostres SECCIONS de les quals solament quedaran de guàrdia les musicals (naturalment) i alguna altra que podríem qualificar d’essencial. Per aquesta setmana:

A la primera part escoltarem també dos temes musicals més: “A la xica gran”, amb l’Orquestrina TRAMA, el grup que clourà enguany unes Festes de Gràcia força afectades pel COVID-19 i de les que us parlarem la propera setmana; i “Ardidesa”, la sardana obligada de tenora del mestre Ricard Viladesau que escoltarem en la versió enregistrada pel solista de la cobla Els Montgrins, el solsoní Conrad Rafart i que pertany a un nou CD dels de Torroella titulat REPTES EXTREMS, dedicat a sardanes obligades de tenora que han presentat en el Concert de la Costa Brava d’aquest darrer dimecres a Palamós.

Fèlix Martínez Comín i Pepita Llunell

I a la segona part del programa el primer CONCERT DE BUTXACA d’aquest estiu 2020 que dedicarem al mestre Fèlix Martínez Comín en l’any que s’escau el 25è aniversari de la seva mort i es commemora el centenari del seu naixement. En aquest primer concert dedicat al compositor barceloní ens centrarem en les seves primeres composicions i, més concretament, en sardanes escrites entre els anys 1946 i 1950. Aquí en teniu la relació de les incloses en el concert:

  • LLIRIS BLAUS – Cobla de Cambra de Catalunya
  • DOLÇ RECORD – Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
  • VILA DE CENTELLES – Cobla Ciutat de Terrassa
  • CANT TRIST – Coral Polifònica de Puigreig i Cobla La Principal de la Bisbal
  • LA MEVA PEPI – Cobla de Cambra de Catalunya

I la setmana que ve, més música, més notícies i un altre CONCERT DE BUTXACA.

No falteu a la cita.